Anassa

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Κος Αρχοντοβασίλης Φώτης - Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών




Ο συνδυασμός αν.α.σ.σ.α και η επικεφαλής του, υποψήφια δήμαρχος Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδας Άννα Ραφτοπούλου, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ανακοινώνουν ότι ένα εκλεκτό μέλος της ιατρικής κοινότητας συντάσσει τις δυνάμεις του μαζί μας.

Ο διακεκριμένος γενικός χειρουργός, με ιδιαίτερα σημαντικό κλινικό και ακαδημαϊκό έργο, κος Αρχοντοβασίλης Φώτης MD, PhD, FISS, FEHS, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεν. Γραμματεας Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικης, Διευθυντής ΣΤ’ Χειρουργικης Κλινικης Metropolitan General., κάτοικος Σπάτων, εκτός της ιατρικής ιδιότητας, κατέχει και αυτή του ενεργού πολίτη.

Τον υποδεχόμαστε, λοιπόν, ευχόμενοι η επαγγελματική του καταξίωση να αποτελέσει θετικό καταλύτη ευνοικών παρεμβάσεων στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Η Άννα Ραφτοπούλου ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό του συνδυασμού με ανθρώπους όλου του κοινωνικού φάσματος.

Η ιδιαιτέρως τιμητική συνεργασία ιδεών με τον κ. Αρχοντοβασίλη Φώτη, είναι συνυφασμένη με το μεγαλόπνοο σχεδιασμό μας στον τομέα της υγείας, που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας και θα ανακοινωθεί σύντομα. Η παρουσία του κου Δούρου Θεόδωρου, χειρουργού οδοντιάτρου, του κου Αρχοντοβασίλη Φωτίου και άλλων που θα ανακοινωθούν σύντομα, δημιουργεί συνθήκες τέτοιες, ώστε στον τομέα της υγείας, ο συνδυασμός μας την επόμενη μέρα να έχει ανθρώπινο δυναμικό με γνώση και όραμα.
Αν.α.σ.σ.α.
Άννα Ραφτοπούλου
επικεφαλής συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος