Anassa

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός κας Ραφτοπούλου Άννας στην Ορκωμοσία της στις 31-08-2014




 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01-09-2014
Χαιρετισμός κας Ραφτοπούλου Άννας στην Ορκωμοσία της στις 31-08-2014

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καλησπέρα.

Σήμερα ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή που θα κρατήσει στα χέρια της τις τύχες της πόλης μας και των κατοίκων της για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η δημοτική αρχή που θα αποφασίζει, θα σχεδιάζει και θα πράττει για όλα όσα μας αφορούν. Για όλα όσα, σας αφορούν. 

Κάναμε όλοι έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα. Από το βήμα αυτό οφείλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές που μας πλαισίωσαν, και κυρίως όλους τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Θα ήταν παράλειψή μου να μην συγχαρώ για μία ακόμα φορά το νέο μας δήμαρχο, τον φίλο Δημήτρη Μάρκου, για την νίκη του. Επίσης οφείλω να συγχαρώ όλους τους υπόλοιπους συνυποψήφιους για τον πολιτισμένο, και υψηλού επιπέδου, πολιτικό αγώνα που δώσαμε μαζί. Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα αργά αλλά σταθερά γυρίζουν τη πλάτη στις παλαιοκομματικές πρακτικές κι αυτό είναι κάτι που εμάς τους νέους μας γεμίζει κουράγιο κι αισιοδοξία και εμένα προσωπικά μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον προσωπικό μου αγώνα για τον Δήμο που αγαπώ. 

Ο νέος Δήμαρχος οφείλει να είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών. Και θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας σε όλα εκείνα που θα είναι για το καλό της πόλης και το συμφέρον των δημοτών. Αλλά φίλε Δημήτρη, αυτό δεν σημαίνει ότι η νέα δημοτική αρχή θα παραλάβει από εμάς λευκή επιταγή. Θα μας βρείτε σθεναρά απέναντι σε κάθε τι που βλάπτει τον Δήμο μας ή είναι αντίθετο με τα πιστεύω μας. Κι οι δημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό αποτελεί δέσμευση της ΑΝΑΣΣΑ και είναι κάτι που έχουμε κάνει με επιτυχία στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάθε φορά που η πόλη το χρειάζεται.
Όλοι εμείς που τόσο καιρό δουλέψαμε σκληρά για να κάνουμε το όνειρο γι αυτή τη πόλη πραγματικότητα, δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ σήμερα ξεκινάμε. 

Από τη θέση που μας όρισε ο κόσμος της Αρτέμιδας και των Σπάτων , θα συνεχίσουμε ακούραστοι να αγωνιζόμαστε για τον δήμο που αγαπάμε. Ο συνδυασμός μας, η ΑΝΑΣΣΑ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σ’ αυτές τις εκλογές και παρά τα ειρωνικά χαμόγελα μερικών και την δυσπιστία κάποιων άλλων, κατόρθωσε έναν άθλο που ποτέ κανείς δεν κατάφερε σ’ αυτή τη πόλη. Από την θέση που οι συμπολίτες μας, μάς όρισαν θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου και να εισακούονται οι θέσεις, οι απόψεις, οι προβληματισμοί κι επιθυμίες όλων των δημοτών. Ό έλεγχος των πράξεων και παραλήψεων της δημοτικής αρχής θα είναι άγρυπνος κι η περιφρούρηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως των δημοτών σχολαστική. 

Φίλε Δημήτρη, σου εύχομαι καλή τύχη και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις.
Είμαι σίγουρη ότι θα την χρειαστείς.
Σας ευχαριστώ πολύ.