Anassa

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΣΣΑ
ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
Κυριακή 27 Απριλίου ώρα 19:30, παρουσίαση προγράμματος και συνδυασμού στο πνευματικό κέντρο των Σπάτων.



Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ


ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ

Με τη γνωστή ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα συναντήθηκε η Άννα Ραφτοπούλου στα πλαίσια κοινωνικής εκδήλωσης στα νότια προάστια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η υποψήφια Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας, Άννα Ραφτοπούλου, θεωρώντας εξαιρετικά πιθανή την εκλογή της, πραγματοποιεί τελευταία μαραθώνιο επαφών και συναντήσεων με προσωπικότητες από διάφορους χώρους προκειμένου να εξασφαλίσει τεχνογνωσία και στήριξη στην πραγματοποίηση του προγράμματος που έχει ήδη εκπονήσει με τους συνεργάτες της. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται και μια πραγματικά νεωτεριστική πρόταση για τον πολιτισμό, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.
 

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Εχθές το βράδυ στις 21:00 στο εκλογικό κέντρο της ΑΝΑΣΣΑ στην Αρτέμιδα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ανοιχτή συγκέντρωση υποψηφίων και φίλων, όπου και ολοκληρώθηκαν οι προτάσεις και οι συζητήσεις σχετικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Η Άννα Ραφτοπούλου και το επιτελείο της έχει τώρα πέσει με τα μούτρα στη διοργάνωση και την κινητοποίηση για τη μεγάλη συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό κέντρο Σπάτων "Χρήστος Μπέκας" τη Κυριακή 27/4 και ώρα 19:30. 

Σε μια πρωτόγνωρη για τη πόλη εκδήλωση, οι ίδιοι οι υποψήφιοι δημοτικοί κι τοπικοί σύμβουλοι θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού. Η ΑΝΑΣΣΑ δεν πρόκειται να πέσει στη παγίδα των μεγάλων λόγων και των μικρών έργων. 


Το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί είναι απόλυτα ρεαλιστικό και καταστρώθηκε για να εφαρμοστεί κι όχι για να μείνει στα χαρτιά.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΑΝΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ - Ριζοσπαστκή πρόταση δημότη μέσω διαδικτύου

Η υποψήφια Δήμαρχος Άννα Ραφτοπούλου κι ο συνδυασμός ANAΣΣΑ δίνουν ακόμη ένα μάθημα διαφάνειας κι ανοιχτής διακυβέρνησης, προετοιμάζοντας το έδαφος κι ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, για έναν δημοκρατικό δήμο κοντά στον πολίτη. Η ιδέα ανήκει στον συνδημότη μας κύριο Χατζηγιακουμή ο οποίος έκανε μια εποικοδομητική παρατήρηση στο blog της παράταξης anassa-spata-artemida.blogspot.gr
Ο κύριος Χατζηγιακουμής πρότεινε κάτι ριζοσπαστικό το οποίο η ΑΝΑΣΣΑ κι η Άννα Ραφτοπούλου υιοθέτησαν αμέσως και δεσμεύτηκαν σ’ αυτό.

Εάν κι εφόσον η ΑΝΑΣΣΑ κι Άννα Ραφτοπούλου αναλάβουν τον Δήμο, κάτι που η παράταξη θεωρεί σχεδόν βέβαιο, το πρόγραμμα θα παραμείνει θυροκολλημένο στο δημαρχείο για όλη τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής ώστε να το βλέπουν οι δημότες και να μπορούν να κρίνουν.
Πέραν αυτού η ίδια η Άννα Ραφτοπούλου παρότρυνε τους δημότες να φυλάξουν το έντυπο πρόγραμμα του συνδυασμού και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στον ανοικτό δημόσιο απολογισμό που θα γίνεται κάθε χρόνο για την πορεία και την εφαρμογή του προγράμματος .

Σε σχετική ερώτηση πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να ξέρετε ότι έχουμε ακριβώς τις ίδιες βιωματικές εμπειρίες με τους δημότες αυτής της πόλης και για αυτό αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά. Καταλαβαίνουμε ότι δύσκολα θα πιστέψετε πως κάποιοι δεν θα γίνουν σας τους προηγούμενους. Οι προηγούμενοι όμως θα μείνουν προηγούμενοι δεν πρόκειται να αλλάξουν και τα πασπαλίσματα με νέες φιγούρες δεν είναι παρά η κουρτίνα που κρύβει από πίσω της τις παλαιές τακτικές».


Παρουσίαση Συνδυασμού και προγράμματος ΑΝΑΣΣΑ

ΑΝΑΣΣΑ - ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ
Παρουσίαση Συνδυασμού και προγράμματος Κυριακή 27 Απριλίου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ” - ΣΠΑΤΑ
Για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης ΚΑΙ ζωντανά στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: http://www.localtv.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6205&Itemid=359

Αρτέμιδα - Μια πόλη που ουρλιάζει για φροντίδα και προσοχή.

Μια πόλη που ουρλιάζει για φροντίδα και προσοχή.
Νεάπολη, Αγία Κυριακή, περιοχή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, λόφος Πούσι Γκίνη, Βελανιδέζα, Άγιος Κοσμάς Αιτωλός, Αγιά Παρασκευή Βορινέζας. Ολόκληρη η Αρτέμιδα από την δήθεν “πλούσια” περιοχή του Αγίου Νικολάου με τις βίλες και τους λασπωμένους χωματόδρομους μέχρι τη Βραυρώνα και τη 14η γειτονιά με το εγκαταλελειμμένο γηπεδάκι του μπάσκετ, με τις σπασμένες μπασκέτες και τη παιδική χαρά με τα γυμνά καλώδια, δίπλα σε βουνά μπάζων και χυμένων σκουπιδιών που κείτονται κρυμμένα πίσω από μια περήφανη σειρά σκουριασμένων και βρώμικων κάδων συλλογής απορριμμάτων, είναι μια εικόνα που μας πληγώνει.

Μια πόλη που ουρλιάζει για φροντίδα και προσοχή. Δεν χρειάζεται να ξοδευτούν εκατομμύρια για να συντηρηθεί ένα σκουριασμένο σίδερο ή να αλλαχτεί μια λάμπα, χρόνια ολόκληρα καμένη! Χρειάζεται απλά μια δημοτική αρχή διατεθειμένη να σκύψει με συνέπεια πάνω από τη πόλη, να ακούσει τη φωνή της και να πράξει όλα αυτά που αποτελούν αυτονόητο έργο κι αυτονόητη ευθύνη για κάθε δημοτικής αρχής που σέβεται τη πόλη που την εξέλεξε και τον εαυτό της.

Εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΣΑ με την Άννα Ραφτοπούλου, ζούμε κι αναπνέουμε σ’ αυτή τη πόλη, μοιραζόμαστε μαζί σας ακριβώς τις ίδιες αγωνίες και πολλές φορές την ίδια οργή. Θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη ανθρώπινη. Σε μια πόλη που σέβεται την αισθητική και τον πολιτισμό μας. Είμαστε νέοι, άφθαρτοι, ρομαντικοί και ταυτόχρονα γεμάτοι ενέργεια και φρέσκες ιδέες. Δεν θέλουμε να πέσουμε στη παγίδα των παλαιότερων και να αρχίσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις. Όμως ένα πράγμα μπορούμε να το υποσχεθούμε γιατί για εμάς είναι αυτονόητο.

Όταν οι δημότες συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή και καλοπροαίρετα αναφέρουν τα αντικειμενικά προβλήματα μιας γειτονιάς, το αυτονόητο είναι να διορθωθούν αυτά που διορθώνονται. Λεφτά δεν υπάρχουν και θαύματα δεν γίνονται. Μα δεν νομίζουμε ότι ψάχνετε το θαύμα!

Για αρχή, λίγη ειλικρίνεια, λίγο νοικοκύρεμα και λίγο πραγματικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.
ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α
Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος