Anassa

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-05-2014 'ΑΝΑΣΣΑ'


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-05-2014

Δεν παρέχουμε στήριξη στο παλιό και φθαρμένο - Όχι στην αποχή

Οι δημότες των Σπάτων και της Αρτέμιδας τίμησαν την ΑΝΑΣΣΑ με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αναθέτοντάς μας τον ρόλο της ελάσσονος μειοψηφίας στα δημοτικά συμβούλια της πόλης.
Βασικός λόγος για τον οποίον μας εμπιστεύτηκαν ήταν το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή, διαχωρίσαμε πλήρως και κατηγορηματικά τη θέση μας από κάθε τι το παλιό και φθαρμένο, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η πόλη χρειάζεται νέους ανθρώπους με καινούριες ιδέες και καθαρό παρελθόν.
Συνεπείς με τις προεκλογικές μας δηλώσεις και δεσμεύσεις, ξεκαθαρίζουμε ότι σεβόμαστε τον αγώνα των δυο μονομάχων της επόμενης Κυριακής και παράλληλα σεβόμαστε την κρίση και τις επιλογές των δημοτών, αλλά δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δυο, διότι οι θέσεις μας είναι διαμετρικά αντίθετες. Σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση και την δημοκρατία. Δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του συνδυασμού μας να δίνει γραμμές σε κανέναν, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι μας δεν είναι ακόλουθοι μας.
Με την ευκαιρία, καλούμε όλους τους δημότες, είτε ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή είτε όχι, να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής και να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα του εκλέγειν επιλέγοντας, με σύνεση και περίσκεψη αυτό που ο καθένας θεωρεί καταλληλότερο για τον δήμο, την περιφέρεια αλλά και την ευρωβουλή.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014



Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Δημότες του Δήμους μας που άνοιξαν τα σπίτια τους και μας αγκάλιασαν, μας έδειξαν την αγάπη τους, μας ενθάρρυναν για τον αγώνα μας και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε! 

Ευχαριστώ όλους τους δημότες που αυτή τους την αγάπη την μετέτρεψαν σε ψήφο εμπιστοσύνης και μας τίμησαν.


Ευχαριστώ πολύ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου που με τίμησαν με την υποψηφιότητα τους και μου χάρισαν μοναδικές συγκινήσεις. Τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους, το πάθος τους και την αγάπη τους. Όλοι τους με έκαναν πολύ περήφανη!


Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές μας που ακούραστοι δύο μήνες δούλεψαν πλάι μας.
Ευχαριστώ τον πατέρα μου και την μητέρα μου που με τόσο ζήλο και τόσο υπομονή στάθηκαν πλάι μου, στάθηκαν δυνατοί στην απέραντη λασπολογία που δεχόντουσαν καθημερινά και ούτε μια φορά δεν παραπονέθηκαν. 



Τέλος να ευχαριστήσω τον ακούραστο συνοδοιπόρο μου, τον αδελφό μου, που σήκωσε όλο το βάρος της προεκλογικής περιόδου και στάθηκε δίπλα μου με όλες τους τις δυνάμεις.


Όπως σας είπα και την βραδιά των εκλογών ο αγώνας της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α τώρα ξεκινάει και να είστε βέβαιοι όλοι οι ψηφοφόροι μας πως δεν θα εγκαταλείψουμε την μάχη μέχρι να πραγματοποιηθούν αυτά που σας υποσχεθήκαμε


Άννα Ραφτοπούλου - ΑΝΑΣΣΑ

 

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.

ΑΝΑΣΣΑ – ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.
Μια πορεία μεγάλη και δύσκολη, έφτασε σήμερα στο τέλος της. Όμως μια νέα πορεία εξ ίσου μεγάλη, εξ ίσου δύσκολη ξεκινάει για όλους εμάς. Όλοι εμείς που τόσο καιρό δουλέψαμε σκληρά, δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.
Η πόλη ανέδειξε έναν δήμαρχο κι έναν μεγάλο νικητή. Ο δήμαρχος θα ορισθεί την επόμενη Κυριακή. Ο μεγάλος όμως νικητής ορίσθηκε σήμερα και είστε εσείς. Εσείς που στηρίξατε την ΑΝΑΣΣΑ, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Από τη πρώτη στιγμή γνωρίζαμε τις δυνάμεις, το πείσμα, τη θέληση, τη προσήλωση και τον ενθουσιασμό μας. Τα ακαταμάχητα όπλα της νέας γενιάς. Την γενιάς που πληρώνει τα λάθη των παλαιότερων, της γενιάς που οφείλει να αγωνιστεί διπλά. Και φυσικά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες και τις τρικλοποδιές, αλλά δεν το βάλαμε κάτω.

Παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σ’ αυτές τις εκλογές, κατόρθωσε κάτι που ποτέ κανείς δεν κατάφερε σ’ αυτή τη πόλη. Να κλονίσει ένα κατεστημένο δεκαετιών. Κι αυτό για εμάς είναι άθλος. Από τη θέση που μας όρισε ο κόσμος της Αρτέμιδας και των Σπάτων, συνεχίζουμε, ακούραστοι να αγωνιζόμαστε για τη πόλη που αγαπάμε.
Σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν μετράνε τα προσωπικά θέλω και τα προσωπικά όνειρα αλλά η γνώμη των πολλών την οποία σεβόμαστε απόλυτα και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με ευθύνη και συνέπεια.

Δυστυχώς τα Σπάτα κι Αρτέμιδα αποφάσισαν να ρισκάρουν περιμένοντας. Ελπίζουμε η δημοτική αρχή που θα αναδειχθεί την επόμενη Κυριακή να διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος και επιτέλους να κινητοποιηθεί. Να εγκαταλείψει τις απαρχαιωμένες τακτικές και τις παλιομοδίτικες συνταγές και να διοικήσει τον τόπο με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Και να είστε σίγουροι, πως αν γίνει αυτό, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε και οι πρώτοι που θα επικροτήσουμε!
Επισημαίνω λοιπόν ότι από την θέση που οι συμπολίτες μας, μάς όρισαν θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου και να εισακούονται οι θέσεις, οι απόψεις, οι προβληματισμοί κι επιθυμίες όλων των δημοτών. Ο έλεγχος των πράξεων και παραλήψεων της δημοτικής αρχής θα είναι άγρυπνος κι η περιφρούρησης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως των δημοτών σχολαστική.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους πολιτικούς μας αντιπάλους για το εξαιρετικό προεκλογικό κλίμα που μαζί πετύχαμε και να υπενθυμίσω ότι στις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές κι ηττημένοι γιατί πάντα και σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, νικητές είναι οι δημότες κι η δημοκρατία.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους μας στήριξαν, όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, όλους όσους μας βοήθησαν κι όλους όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Ο αγώνας συνεχίζεται.