Anassa

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να διαχειριστούμε τα όνειρά σας..

Η καλύτερη ύλη για το χτίσιμο μιας πόλης είναι τα όνειρα κι εμείς
αναλαμβάνουμε την ευθύνη να διαχειριστούμε τα όνειρά σας ώστε:
-      Να πάψει αυτός ο Δήμος να είναι μεταξύ των 5 πιο υπερχρεωμένων Δήμων της χώρας.
-      Να πάψει να είναι ένας από τους 3 Δήμους της επικράτειας που δεν έχουν Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό και να ολοκληρωθούν επί τέλους οι πράξεις εφαρμογής.
-      Να λυθεί το αποχετευτικό πρόβλημα, που απειλεί την υγεία μας και προσβάλλει τον πολιτισμό μας
-      Να αξιοποιηθεί με σεβασμό και να περιφρουρηθεί με ευθύνη ο φυσικός πλούτος του Δήμου.
-      Να γλυτώσει ο Δήμος μας από τους λασπόδρομους και τα σκοτάδια.
-      Να γίνουν τα σχολεία μας καλύτερα και να πάψουν τα παιδιά μας να γυρνάνε στους Δήμους τις περιοχής σαν  αθλητικοί μετανάστες.

Οι δημότες έχουν δικαίωμα να μιλάνε για τα θέματα που τους απασχολούν κι η δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να τους ακούει. Σ’ αυτή τη πόλη που κανείς δε μιλά, κανείς δεν αντιδρά και κανείς δεν κινητοποιείτε, θα πρέπει επιτέλους να ταραχτούν τα λιμνασμένα νερά. Οι δημότες με τους νέους μπροστά, οφείλουν να συμμετέχουν στα κέντρα λήψης αποφάσεων κι οι νέοι θα πρέπει επιτέλους να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους συμμετέχοντας δυναμικά σ’ αυτή τη νέα συμμαχία που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους μακριά και πέρα από τις κατεστημένες δυνάμεις.

Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι μπορούμε να αποτελέσουμε τη λύση και την ελπίδα γι’ αυτή την πόλη. Η συμμαχία μας είναι υπόθεση όλων.  Έχουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν κατ’ ευθείαν στη νίκη. Η ΑΝΑΣΣΑ καλεί όλους τους δημότες που βαρέθηκαν να ζουν σε μια υποβαθμισμένη πόλη να συστρατευτούν στον κοινό μας αγώνα για μια πόλη που να μας τιμά και να μην μας πληγώνει.

Ζητάμε τη δική σας στήριξη, τη δική σας ενέργεια, τις δικές σας ιδέες και τον δικό σας χρόνο, ώστε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να την κάνουμε βροντερή ώστε να αντηχήσει πάνω τη πόλη ταράζοντας το κατεστημένο.
Δηλώστε με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας. 

                                         Άννα Ραφτοπούλου Υποψήφια Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος