Anassa

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ναι, είναι δύσκολο.. αλλά..


Ακούμε συνέχεια.. «δεν αλλάζει ο τόπος..!» «δεν πρόκειται να γίνει τίποτα..!» « τι θα κάνετε εσείς για τον δήμο..?»

Ναι, είναι δύσκολο και το γνωρίζουμε, να αλλάξει η όψη του τόπου μας… εάν όμως δεν προσπαθήσουμε.. από δύσκολο θα γίνει απίθανο, όπως 20 χρόνια τώρα…..

Ναι, είναι δύσκολο να πετύχουμε στόχους, που οι παλαιότερες δημοτικές αρχές δεν σκέφτηκαν καν.. αλλά έχουμε αποδείξει από την προσωπική ζωή του ο καθένας μας ότι όταν υπάρχει θέλω, υπάρχει και δρόμος.. δεν είναι απλά ένα σύνθημα.. είμαστε πετυχημένοι σε ότι κάνουμε και ευχαρίστως να δεχτούμε και αυτή την πρόκληση..

Κάποιοι μας είπαν μικρούς και άπειρους..εμείς θα συμπληρώσουμε ότι διαθέτουμε την απαραίτητη ενέργεια ως μικροί να τρέξουμε στο πρόβλημα .. δεν θα περιμένουμε να έρθει αυτό σε εμάς.. δεν θα αποτύχουμε περιμένοντας..έχουμε την διάθεση να δημιουργήσουμε έργα με τα ίδια μας τα χέρια.. έχουμε την διάθεση να φερθούμε με αξιοπρέπεια στον πολίτη.. γιατί οι νέοι μπορούν..!

Είμαστε τόσο άπειροι να διαχειριστούμε το σοβαρά θέματα του δήμου που για πρώτη φορά δεν θα χρειαστούμε την 20ετή "πείρα" των παλαιότερων αρχών του τόπου..! είμαστε μια ομάδα από αξιόλογα και ικανά άτομα, χωρίς αφεντικά.. οι νέοι δεν θέλουν αφεντικά.. είναι οι ίδιοι αφεντικά στους εαυτούς τους..

Νίκος Χατζηνικολάου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος