Anassa

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ

Εξαιρετική συνεργασία για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΑΝΑΣΣΑ της Άννας Ραφτοπούλου στα Σπάτα αποτελεί το πρόσωπο του γνωστού κι εξαιρετικά αγαπητού ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης όχι μόνον δέχτηκε να συμπεριληφθεί στο τοπικό ψηφοδέλτιο των Σπάτων της Άννας Ραφτοπούλου, αλλά το χαρακτήρισε «ψηφοδέλτιο νίκης» και συμμετέχοντας ενεργά στην κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού, κατέθεσε ιδέες και προτάσεις για την υπερτοπική πολιτιστική ανάδειξη των Σπάτων. 

«Αν η πόλη δεν κάνει κάτι τολμηρό, αν δεν αξιοποιήσει την ομορφιά της και τη στρατηγική της θέση, η αγορά θα εξακολουθήσει να μαραζώνει. Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τους χιλιάδες λουόμενους της Αρτέμιδας και να τους τραβήξουμε τα βράδια στα Σπάτα, μαζί με ακόμη περισσότερους κατοίκους από τις γύρω περιοχές, προσφέροντας υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό και πολιτιστικό προϊόν. Σ’ αυτό δεσμεύομαι να βοηθήσω». 


Σε σχετική ερώτηση της anatakti, κατά πόσο κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε ότι «τη διαφορά τη κάνει η θέληση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου