Anassa

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΣΑ - ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόβα τζενεράλε για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΑΣΣΑ οι οποίοι ετοιμάζονται ολοταχώς για την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού, που θα πραγματοποιηθεί τη τελευταία εβδομάδα του Απριλίου.

Χθες βράδυ, στο εκλογικό κέντρο στην Αρτέμιδα, (Λεωφ. Αρτέμιδος & Ψαρών) παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Άννας Ραφτοπούλου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση υποψηφίων και φίλων με στόχο να συζητηθούν και να τεθούν σε άτυπη «φιλική διαβούλευση» προτάσεις πάνω σε θέματα που επεξεργάζονται εδώ και καιρό.

Όπως δήλωσε η Άννα Ραφτοπούλου, «η ΑΝΑΣΣΑ έχει ήδη καταρτίσει οργανόγραμμα κι έχει δημιουργήσει ομάδες εργασίες οι οποίες δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στο πρόγραμμα του συνδυασμού».

Πάντως, από ότι διαφαίνεται μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που έχει ήδη παραχωρήσει σε διάφορους σταθμούς, το πρόγραμμα του συνδυασμού θα είναι ρεαλιστικό και περιορισμένο αφού το σύνθημα το οποίο αρέσκεται να επαναλαμβάνει η Άννα Ραφτοπούλου είναι «Εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες».
Στην τελευταία μάλιστα συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Γιάννη Λοβέρδο στο blue sky, υποστήριξε με θέρμη ότι ούτε η ίδια αλλά ούτε κι υποψήφιοί της θα πουν ψέματα στους δημότες μόνον και μόνον για αποσπάσουν τη ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου