Anassa

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αυτονόητη υποχρέωση της δημοτικής αρχής η στήριξη αθλητών

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΣΣΑ
Αυτονόητη υποχρέωση της δημοτικής αρχής η στήριξη αθλητών, η φροντίδα κι η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς κι η ενθάρρυνση δημοτών που επιθυμούν να ασκηθούν για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Η υποψήφια Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Άννα Ραφτοπούλου, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα δεν παραλείπει να αρπάζει κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει για τη πόλη ισχυρούς φίλους ικανούς να προσφέρουν απόψεις, λύσεις, προτάσεις κι στήριξη ο καθένας στον τομέα του.
Σε μια κοσμική εκδήλωση στη Γλυφάδα, παρέα με διάσημους και μη φίλους, η Άννα Ραφτοπούλου συνάντησε τον διεθνή μπασκετμπολίστα Περικλή Δορκοφίκη και συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που οφείλει να προσφέρει ο δήμος στους νεαρούς αθλούμενους.

Ο Περικλής Δορκοφίκης έχει άλλωστε αναφέρει και στο παρελθόν ότι, τα σωματεία χρειάζονται τη βοήθεια του δήμου. Ειδικά σ' αυτούς τους καιρούς -της κρίσης- πρέπει να δίνονται τα εφόδια, τα γήπεδα και οι δυνατότητες στα παιδιά ώστε να αθλούνται, να γυμνάζονται και να αποφεύγουν τα επικίνδυνα μονοπάτια. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Το ομαδικό παιχνίδι ωριμάζει πιο γρήγορα τους νέους, τους μαθαίνει την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα.

Από τη μεριά της η Άννα Ραφτοπούλου επανέλαβε την άποψη της, ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση της δημοτικής αρχής η φροντίδα κι η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά κι η στήριξη όχι μόνον των αθλητών αλλά και των δημοτών που επιθυμούν να ασκηθούν για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου