Anassa

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-05-2014 'ΑΝΑΣΣΑ'


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-05-2014

Δεν παρέχουμε στήριξη στο παλιό και φθαρμένο - Όχι στην αποχή

Οι δημότες των Σπάτων και της Αρτέμιδας τίμησαν την ΑΝΑΣΣΑ με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αναθέτοντάς μας τον ρόλο της ελάσσονος μειοψηφίας στα δημοτικά συμβούλια της πόλης.
Βασικός λόγος για τον οποίον μας εμπιστεύτηκαν ήταν το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή, διαχωρίσαμε πλήρως και κατηγορηματικά τη θέση μας από κάθε τι το παλιό και φθαρμένο, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η πόλη χρειάζεται νέους ανθρώπους με καινούριες ιδέες και καθαρό παρελθόν.
Συνεπείς με τις προεκλογικές μας δηλώσεις και δεσμεύσεις, ξεκαθαρίζουμε ότι σεβόμαστε τον αγώνα των δυο μονομάχων της επόμενης Κυριακής και παράλληλα σεβόμαστε την κρίση και τις επιλογές των δημοτών, αλλά δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δυο, διότι οι θέσεις μας είναι διαμετρικά αντίθετες. Σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση και την δημοκρατία. Δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του συνδυασμού μας να δίνει γραμμές σε κανέναν, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι μας δεν είναι ακόλουθοι μας.
Με την ευκαιρία, καλούμε όλους τους δημότες, είτε ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή είτε όχι, να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής και να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα του εκλέγειν επιλέγοντας, με σύνεση και περίσκεψη αυτό που ο καθένας θεωρεί καταλληλότερο για τον δήμο, την περιφέρεια αλλά και την ευρωβουλή.

1 σχόλιο:

  1. Mpetty Zwgrafou-Papagiannopoulou23 Μαΐου 2014 στις 5:55 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΑΝΝΑ!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΑΦΩΝΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΝΟΥΝ!! ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,,,ΕΙΣΑΙ ΑΚΕΡΑΙΗ!! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή