Anassa

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.

ΑΝΑΣΣΑ – ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.
Μια πορεία μεγάλη και δύσκολη, έφτασε σήμερα στο τέλος της. Όμως μια νέα πορεία εξ ίσου μεγάλη, εξ ίσου δύσκολη ξεκινάει για όλους εμάς. Όλοι εμείς που τόσο καιρό δουλέψαμε σκληρά, δεν σταματάμε εδώ. Από εδώ ξεκινάμε.
Η πόλη ανέδειξε έναν δήμαρχο κι έναν μεγάλο νικητή. Ο δήμαρχος θα ορισθεί την επόμενη Κυριακή. Ο μεγάλος όμως νικητής ορίσθηκε σήμερα και είστε εσείς. Εσείς που στηρίξατε την ΑΝΑΣΣΑ, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Από τη πρώτη στιγμή γνωρίζαμε τις δυνάμεις, το πείσμα, τη θέληση, τη προσήλωση και τον ενθουσιασμό μας. Τα ακαταμάχητα όπλα της νέας γενιάς. Την γενιάς που πληρώνει τα λάθη των παλαιότερων, της γενιάς που οφείλει να αγωνιστεί διπλά. Και φυσικά γνωρίζαμε και τις δυσκολίες και τις τρικλοποδιές, αλλά δεν το βάλαμε κάτω.

Παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σ’ αυτές τις εκλογές, κατόρθωσε κάτι που ποτέ κανείς δεν κατάφερε σ’ αυτή τη πόλη. Να κλονίσει ένα κατεστημένο δεκαετιών. Κι αυτό για εμάς είναι άθλος. Από τη θέση που μας όρισε ο κόσμος της Αρτέμιδας και των Σπάτων, συνεχίζουμε, ακούραστοι να αγωνιζόμαστε για τη πόλη που αγαπάμε.
Σε μια δημοκρατική κοινωνία δεν μετράνε τα προσωπικά θέλω και τα προσωπικά όνειρα αλλά η γνώμη των πολλών την οποία σεβόμαστε απόλυτα και δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με ευθύνη και συνέπεια.

Δυστυχώς τα Σπάτα κι Αρτέμιδα αποφάσισαν να ρισκάρουν περιμένοντας. Ελπίζουμε η δημοτική αρχή που θα αναδειχθεί την επόμενη Κυριακή να διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος και επιτέλους να κινητοποιηθεί. Να εγκαταλείψει τις απαρχαιωμένες τακτικές και τις παλιομοδίτικες συνταγές και να διοικήσει τον τόπο με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Και να είστε σίγουροι, πως αν γίνει αυτό, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε και οι πρώτοι που θα επικροτήσουμε!
Επισημαίνω λοιπόν ότι από την θέση που οι συμπολίτες μας, μάς όρισαν θα κάνουμε τα πάντα ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δήμου και να εισακούονται οι θέσεις, οι απόψεις, οι προβληματισμοί κι επιθυμίες όλων των δημοτών. Ο έλεγχος των πράξεων και παραλήψεων της δημοτικής αρχής θα είναι άγρυπνος κι η περιφρούρησης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων όλων ανεξαιρέτως των δημοτών σχολαστική.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους πολιτικούς μας αντιπάλους για το εξαιρετικό προεκλογικό κλίμα που μαζί πετύχαμε και να υπενθυμίσω ότι στις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές κι ηττημένοι γιατί πάντα και σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, νικητές είναι οι δημότες κι η δημοκρατία.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους μας στήριξαν, όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, όλους όσους μας βοήθησαν κι όλους όσους μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου